Am adăugat în modulul "Dosare contabile" din aplicația Nexus ERP (v.24.4.149), la click dreapta pe un dosar contabil, itemul "Marchează toate mesajele ca citite". Acesta este accesibil doar utilizatorilor care au drept de scriere în modulul "Dosare contabile" și permite marcarea tuturor mesajelor SPV ANAF de pe dosarul contabil selectat ca fiind citite.
Aceasta opțiune este utilă în cazul în care utilizatorul a citit mesajele SPV direct din fereastra modulului, afișându-le în partea de detalii linii și dorește să le marcheze pe toate odată, fără să mai deschidă dosarul contabil în editare.

La data de 1 Martie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate marcare mesaje SPV ANAF ca citite pentru un dosar contabil prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.4.149. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.4.149 | Nexus Media