În aplicația Nexus SFA Online este disponibil un nou buton: "Rapoarte", în pagina principală. La click pe acest buton se deschide o pagină în care sunt afișate rapoarte din modulele comenzi, facturi, casă și stoc.
Rapoartele trebuie sa aibă bifată opțiunea "Accesibil online" iar utilizatorul logat în aplicație trebuie sa aibă drept de vizualizare.
Pentru fiecare raport în parte sunt disponibile două acțiuni: vizualizare PDF și Share.
Modificare disponibilă începând cu versiunea 22.10.161.

La data de 11 Aprilie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate listare rapoarte din modulele comenzi, facturi, casă și stoc prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus SFA Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.10.161. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.10.161 | Nexus Media