La apelarea procedurii de calcul a formularelor de indicatori am introdus o fereastra in care se poate selecta si punctul de lucru.Aceasta modificare este valabila doar pentru cazul in care se foloseste optiunea "Generez Balanta si Articole contabile pe Puncte de lucru".

La data de 1 Februarie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate listare indicatori pe puncte de lucru prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Analist şi modulul Analiza financiara.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.6 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.6 | Nexus Media