Am introdus in aplicatia NexusERP(v.18.13.0), in modulul Comenzi expeditie, in tab-ul Facturi clienti, posibilitatea de a lista rapoartele: Factura (interna) si Factura (externa), aferente facturilor existente in acel tab. Acesta functionalitate se gaseste pe butonul Rapoarte customizate din meniu.

La data de 28 Martie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate listare facturi in cadrul tab-ului Facturi clienti din modulul Comenzi expeditie prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media