Am modificat aplicația NexusRetail (v.19.21.0.) astfel încât utilizatorul să aibă posibilitatea listării unei dispoziții de livrare și pentru un bon deja emis, din cadrul paginii de Tranzacții, click dreapta pe bonul emis anterior, "Tiparește dispozitie de livrare".

În plus, în urma generării unei comenzi de client, în pagina "Bon nou", s-a pus la dispoziție butonul de tipărire a unei dispoziții de livrare. Dispoziția de livrare va conține prețurile cu TVA iar în partea de observații a acesteia va apărea valoarea avansului încasat de la client și restul de încasat.

La data de 3 Iunie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate listare Dispoziție de livrare din pagina de Tranzacții și în urma efectuării unei comenzi de client în aplicația NexusRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.21.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.21.0 | Nexus Media