Pentru a acoperi si cazul in care un angajator solicita sume pentru somajul tehnic subventionat aferente mai multor luni, am adaugat in modulul "Declaratie 112 v. 2020" un nou buton "Includ salariati cu somaj tehnic subventionat" prin intermediul caruia operatorul poate alege lunile pentru care solicita rambursarea sumelor.

La data de 8 Iulie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate includere in D112 sumele pentru somaj tehnic din mai multe luni prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Declaratia 112 v.2020.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.12 | Nexus Media