Am adăugat în aplicația NexusEasyRetail - Catering (v.21.8.), în fereastra de "Închidere comandă cu planificare livrare", un item nou "LIVRARE NEPLANIFICATĂ". În acest caz comanda de la client se va salva cu adresa de livrare specificată, însă fără a avea alocată o planificare de livrare.

Se recomandă utilizarea acestui mod de închidere a comenzii atunci când nu se stie cu precizie pe ce rută va fi trimisă comanda, urmând ca aceasta să fie alocată ulterior, prin intermediul fereastrei de vizualizare a tuturor comenzilor. Se vor selecta comenzile de interes, se va apăsa butonul "Mut pe altă cursă" iar în fereastra care se va deschide, utilizatorul va avea posibilitatea de a alege crearea unei planificări noi, sau asocierea comenzilor selectate la o planificare existentă.

La data de 8 Aprilie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate închidere comandă cu Livrare neplanificată în aplicația NexusEasyRetail - Catering prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Catering şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.8.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.8.1 | Nexus Media