În fereastra de editare a unui Pos din aparate de marcat fiscale din aplicația NexusERP (v.20.19.54.), pentru câmpul "Plată pe cameră hotel", am adăugat un item nou, "Permis fără verificarea numărului de cameră".
În interfața NexusEasyRetail, pentru acest tip de încasare este necesară specificicarea în prealabil a numărului de cameră.
Această variantă de încasare pe camera de hotel poate fi utilizată în cazul în care societatea nu are și licență de Hotel, însă lucreaza cu NexusEasyRetail - Restaurant. Încasarea bonului se va se inregistra pe cameră, fără a asocia produsele efectiv la camera specificată.

La data de 16 Octombrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate încasare pe camera de hotel fără verificarea numărului de cameră în NexusEasyRetail - Restaurant prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.19.54. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.19.54 | Nexus Media