Am adaugat in aplicatia NexusRetail (v.17.13.), in interfata de incasari, itemul "Incasare cu prepay".

La apasarea acestui item va aparea o lista cu toate prepay-urile clientului selectat, cu termenul de valabilitate mai mare sau egal decat data contabila si cu sold. Utilizatorul are posibilitatea incasarii integrale sau partiale a acestora, scazandu-se automat soldul acestora la crearea bonului fiscal.


La data de 8 Iunie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate incasare cu Prepay din aplicatia NexusRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.13.0 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.17.13.0 | Nexus Media