În cadrul asistentului "Copiază setări vizualizare", care permite copierea de pe baza de date curentă pe alte societăți de pe serverul curent a configurărilor efectuate asupra ferestrelor, a setărilor generale și a setărilor legate de rapoarte, am adăugat posibilitatea de a exporta și importa informațiile prin intermediul fișierelor.
La export, aplicația va crea un fișier în format .xml cu datele pe care le selectăm pentru copiere, urmând ca acesta să fie utilizat la import, fie pe serverul curent, fie pe un alt server.
Astfel, principalul avantaj al acestui nou tip de copiere a setărilor este faptul că se pot transfera de pe un server pe altul, pe baza de date dorită.

La data de 25 August 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate import și export în cadrul asistentului "Copiază setări vizualizare" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.17. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.17 | Nexus Media