În cadrul importului de facturi furnizori prin protocolul importex am adăugat în structura datelor pentru import următoarele câmpuri: tip_delegat, id_delegat, den_delegat și id_extern_delegat. Pentru mai multe detalii accesați link-ul următor: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=722.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.3.

La data de 1 Februarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate import delegat în cadrul importului de facturi furnizori prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.3 | Nexus Media