În cadrul modulului "Bunuri și servicii - Articole" am adăugat posibilitatea de a importa componentele produselor. De asemenea, am creat posibilitatea de import și prin webAPI.
Pentru mai multe informații despre structura importului puteți accesa link-urile următoare: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2436 sau https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2435.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.7.

La data de 15 Iunie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate import componente în cadrul modulului "Bunuri și servicii - Articole" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.7 | Nexus Media