Am modificat procedura de import a comenzilor de la clienți din aplicația NexusERP (v.18.17.213) astfel incât identificarea produselor să poată fi realizată si după câmpul "Cod selecție" completat în nomenclatorul de produse .

La data de 22 Mai 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate identificare produse dupa cod selectie la importul de comenzi clienti prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi de la clienti.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.17.213. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.17.213 | Nexus Media