În versiunea 21.01, utilizatorul poate opta pentru modul de generare a documentelor de venituri în avans. În acest sens am adăugat opțiunea "Generare venituri în avans" în cadrul modulului "Facturi clienți". Aceasta conține următoarele valori: grupat pe cont și centru profit (implicit), pentru fiecare linie de factură, dezactivat.

La data de 10 Decembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate generare venituri în avans pentru fiecare linie de factură în cadrul modulului "Facturi clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Venituri in avans.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.01. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.01 | Nexus Media