Am adăugat în lista de rapoarte disponibile în asistentul de "Salvare, tipărire și trimitere email-uri către salariați" din cadrul modulului "Salarii" din aplicația NexusERP (v.21.15.154) raportul "Act adițional de informare non Revisal".
În cazul în care salariații selectați au contracte de muncă ce conțin modificari de tip "Act aditional de informare non Revisal", atunci se va genera raportul specificat pentru ultima modificare de acest tip.


La data de 27 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate generare raport "Act aditional de informare non Revisal" din asistentul de "Salvare, tiparire si trimitere email-uri catre salariati" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.15.154. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.15.154 | Nexus Media