Aplicația Nexus Producție Online a fost modificată, astfel încât să permită modul de lucru cu mai multe faze de consum. Generarea bonurilor de consum pentru fiecare fază de consum în parte se va face integral și succesiv. Statusul curent al fazei, cât și starea curentă a documentului va putea fi urmarită permanent în pagina de vizualizare a antecalculului.
Pentru a avea acces la noile modificări este necesară instalarea patch-ului 22.16.156 sau a unei versiuni ulterioare și reautentificarea în aplicație.

La data de 16 Noiembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate generare consum pentru faze multiple prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie Online.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16.156. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.16.156 | Nexus Media