În fereastra de "Creare NIR" dintr-o factură de furnizor am adăugat opțiunea "Generare bon consum". Dacă se optează pentru acest lucru, utilizatorul trebuie să selecteze primitorul și centrul de profit în vederea generării BCM/BCO. Ulterior, odată ce NIR-ul a fost creat se va genera și consumul materiilor/obiectelor de inventar.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.12.

La data de 17 August 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate generare BCM/BCO la creare NIR din "Facturi furnizori" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.12 | Nexus Media