Am inclus câmpuri "Nume corespondent" și "Tip corespondent" în lista de câmpuri disponibile pentru filtrare a raportului "Dispoziții de plată/încasare" din cadrul aplicației NexusEP - modul Casa in devize (v.20.10).

La data de 14 Mai 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate filtrare după câmpurile "Nume corespondent" și "Tip corespondent" în cadrul raportului "Dispozitii de plata/incasare" - Casa în devize prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Casa in devize.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.10. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.10 | Nexus Media