Începând cu versiunea 22.1 am inclus posibilitatea de editare a câmpurilor Valoare fară TVA și Valoare TVA la nivel de articol.
În situația în care se modifică Valoarea fără TVA șe vor recalcula câmpurile Preț unitar achiziție și Valoare TVA, iar în cazul în care se va modifica Valoarea TVA-ul , diferența dintre valoarea TVA-ului calculată de program și noua valoare introdusă va fi adăugată în câmpul Corecție TVA.

La data de 10 August 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate editare Valoare fară TVA și Valoare TVA în liniile modulului Facturi furnizori prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media