În cadrul modulului "Aplicații online" am adăugat asistentul "Deconectare utilizatori aplicații online" în lista de asistenți disponibili. Acesta deconectează, în bloc, utilizatorii din aplicații selectați. De asemenea, acest lucru este posibil și prin intermediul butonului "Deconectare" de pe forma de editare a unei aplicații online.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 21.15.

| v.21.15 | Nexus Media