În cadrul modulului "Aplicații online" am adăugat asistentul "Deconectare utilizatori aplicații online" în lista de asistenți disponibili. Acesta deconectează, în bloc, utilizatorii din aplicații selectați. De asemenea, acest lucru este posibil și prin intermediul butonului "Deconectare" de pe forma de editare a unei aplicații online.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 21.15.

La data de 4 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate deconectare utilizatori din aplicațiile online prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Aplicatii online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.15 | Nexus Media