În contextul obligativității utilizării pe scară largă a sistemului RO e-Factura, marii retaileri își doresc automatizarea proceselor de preluare cât mai mult, astfel că, solicită partenerilor informații suplimentare în facturile transmise.
Având în vedere solicitările primite, dar și contextul în care mulți dintre clienții Nexus au contracte încheiate cu marii jucători de pe piața retail din Romania, am creat un mod simplu și intuitiv de configurare și trimitere a facturii in format electronic conform schemelor solicitate de către retaileri precum Kaufland, Mega Image și Metro
Transmiterea documentelor în formatul solicitat de către fiecare comerciant se va realiza prin utilizarea modulului Mesaje EDI din aplicatia Nexus ERP.
Despre formatele disponibile în versiunea 24.6 găsiți informații în urmatorul articol:
Formate personalizate de trimitere facturi în sistemul RO e-Factura pentru marii retaileri


La data de 14 Mai 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Mesaje EDI pentru generare fișier .xml eFactura pentru Kaufland, Mega Image și Metro prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.7 | Nexus Media