În aplicația Nexus ERP, în modulul Bunuri și servicii - Articole am adăugat posibilitatea de încărcare și afișare a pozei produsului.
Astfel, în cadrul tabului "Linkuri", va fi adăugat un atașament, de tip "imagine pictograma" cu o dimensiune de 256 x 256 ce va fi salvat în arhivă.
Poza produsului va fi ulterior vizualizată:
- pe tabul "General"
- în cadrul ferestrei de adăugare de produse (la detalii)
- în fereastra simplificată de modificare produs (pe tabul Informații).

De asemenea, există posibilitatea vizualizării imaginilor adăugate pe produse (din arhivă), prin apăsarea tastei "Ctrl" și apoi click cu mouse-ul pe linia dorită:
- în cadrul ferestrelor de editare documente, pe acele taburi ce conțin linii cu produse : Facturi, Avize, Bon de consum, etc
- în cadrul modulelor, pe browser, ce conține linii cu produse: Bunuri și servicii - Articole, Produse Magazine Online, Stocuri (Mărfuri cu Ridicata, Marfa cu amănuntul cantitativ) .

Pentru cazurile în care utilizatorul nu a adăugat o imagine în arhiva, sau tipul acesteia nu corespunde, la încercarea de afișare a imaginii produsului utilizatorul va fi informat printr-un mesaj: "Acest fișier nu există în arhiva electronică: id_fisier=0".

Modificarea este funcțională începând cu update-ul 19.15.

| v.19.15 | Nexus Media