In Nexus ERP v.23.4.0, s-a introdus posibilitatea de a afisa in rapoarte cod QR din cod UIT. Astfel, in rapoartele: Factura interna (Facturi clienti), Aviz (Avize de insotire marfa, Avize de insotire marfa la terti, Transfer intre gestiuni si Transfer intre conturi) si Comanda furnizor (Comenzi pentru furnizori), s-a inclus setarea "Includ cod QR UIT". De asemenea, aceasta functionalitate s-a inclus si in rapoartele de tip Formular, iar pentru a afisa codul QR trebuie sa includeti variabila %Cod QR UIT%, in casetele: Text suplimentar antet raport si Text suplimentar subsol raport, disponibile pe tab-ul Texte.

La data de 17 Ianuarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate de a afisa in rapoarte cod QR din cod UIT prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.17.205. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.4.11 | Nexus Media