Începând cu versiunea 22.1 în modulul Analiză financiară am inclus posibilitatea de extragere a datelor din analitice interne.
Exemplu de formulă: DFIN371.01:G10210[1], unde:
->partea de dupa semnul : reprezintă identificatorul analiticului intern.Prima literă reprezintă tipul analiticului intern(G,P,S etc), urmat de id-ul și punctul de lucru al analiticului intern.

La data de 25 Martie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate creare formule cu extragere date din analitice interne în modulul Analiză financiară prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Analist şi modulul Analiza financiara.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media