Începând cu versiunea 20.18, rezervarea automată a mărfii pe stoc nu va mai fi obligatorie în cadrul modulului "Devize lucrări". Pentru a opta pentru acest mod de lucru, se va debifa opțiunea "Rezervare obligatorie". De asemenea, am adăugat și posibilitatea afișării câmpului "Rezervare marfă pe stoc" pe forma de editare a unui deviz de lucrări.

La data de 16 Octombrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate creare devize lucrări fără rezervare marfă prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus DevizeLucrari şi modulul Devize lucrari.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.18.254. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.18.254 | Nexus Media