Începând cu versiunea 22.1. în aplicația Nexus ERP va fi disponibil itemul "Copie valoarea" la click dreapta pe o inregistrare din gridul de editare a liniilor modulelor. Acest item transmite la clipboard doar valoarea câmpului selectat, permițând în acest fel utilizarea lui ulterioară pentru căutare sau completări de date cu CTRL + V (Paste).

La data de 3 Ianuarie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate copiere valoare celula din gridurile cu linii disponibile in fereastrele de editare ale modulelor prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bunuri si servicii - Articole.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media