Am adăugat în aplicația NexusEasyRetail (v.22.15.58), în meniul din partea dreaptă a aplicației, butonul "Centralizare stocuri".
Prin intermediul acestuia, utilizatorul are posibilitatea de a interoga stocul din orice gestiune (implicit cea curentă) și din conturile din care se face vânzarea (setate pe POS).

Pentru a optimiza timpul de așteptare, inițial nu sunt încărcate date în pagina ce se deschide, acestea fiind afișate după apăsarea butonului "Refresh". Utilizatorul are posibilitatea de a căuta un anumit produs din start, specificând denumirea acestuia, sau codul extern, dar și ulterior căutarii, utilizând filtrul din cadrul gridului.

Atenție! Butonul "Centralizare stocuri" este disponibil doar în cazul în care detineți o licența "Nexus Retail" iar utilizatorul cu care sunteți conectat în aplicatia NexusEasyRetail are drepturi de vizualizare asupra modulului "Centralizare stocuri" disponibil în aplicația NexusERP.

La data de 5 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate consultare stocuri în aplicația NexusEasyRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.17.207. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.15.58 | Nexus Media