Pentru a crește productivitatea și eficiența activităților zilnice ale utilizatorilor, am introdus în aplicația Nexus ERP (v.23.19.) un instrument nou de vizualizare rapidă a datelor aferente înregistrării pe care suntem poziționați într-un modul.

Astfel, pe butonul "Configurare" disponibil în partea dreapta, sus, a fiecărui modul în parte, am introdus un item nou "Rapoarte afișate în partea de detalii".

Prin intermediul acestuia, utilizatorii au posibilitatea să își seteze rapoarte (de tip "Tabel în fereastra separată" și care sunt corespunzătoare unei singure înregistrări), pentru a le vizualiza în partea inferioară a ferestrei modulelor, pe pagini separate. Configurarea se va salva pe utilizatorul și societatea curentă. Afișarea sau ascunderea rapoartelor se poate realiza prin intermediul itemului "Detalii rapoarte" de la click dreapta pe o înregistrare din modul.

Utilizand această funcționalitate se poate accesa acum mai rapid informația de interes și se poate naviga prin toată aplicația, prin meniul contextual afișat la click-dreapta pe o înregistrare din raport, unde vor putea fi disponibile acțiuni ca: deschiderea în editare a diverselor entități ce apar pe acea înregistrare (partener, delegat, agent, produs, etc.) sau lansarea unui alt raport (tip tabel sau standard) plecând de la înregistrarea selectată (cum sunt formular factură, fișă partener, etc.)

Rapoartele afișate au incluse aceleasi functionalități implementate și pentru rapoartele de tip "Tabel în fereastră separată", detaliate în link-ul de mai jos:
https://www.nexuserp.ro/noutate/posibilitate-vizualizare-rapida-a-datelor-dintr-un-raport-sub-forma-unui-tabel-grid-afisat-in-fereastra-separata/77270

La data de 26 Octombrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate configurare rapoarte tabelare afișate în partea de detalii a unui modul prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.19. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.19 | Nexus Media