Am adăugat în fereastra de editare a unei locații de vânzare din aplicația Nexus ERP, itemul "0 - Fara" în câmpul "Dispozitiv fiscal". Acesta s-a adăugat pentru a trata cazurile în care sunt locații de vânzare care utilizează aplicația Nexus Easy Retail exclusiv cu modalități de încasare care nu necesită tipărirea bonurilor fiscale pe casa de marcat (spre exemplu încasarea cu Consum servicii).
Câmpul "Dispozitiv fiscal" este implicit inactiv la modificare, pentru a limita schimbarea acestuia din greșeală, dar poate fi activat începând cu versiunea 23.18.222, cu scopul de a seta un pos utilizat până în prezent.
În cazul în care ne conectăm din aplicația Nexus Easy Retail la o locație de vânzare fără dispozitiv fiscal, nu se va mai încerca initializarea casei de marcat la deschiderea aplicației, nici tipărirea pe casă a raportului Z la efectuarea închiderii fiscale.
Bonurile fiscale se vor înregistra în data curentă, pe casa de marcat "0" și se va considera că nu sunt tipăribile pe casa de marcat.

La data de 12 Octombrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate configurare punct de vânzare - Pos fără dispozitiv fiscal asociat prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.18.222. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.18.222 | Nexus Media