Am adăugat în aplicația Nexus ERP (v.23.18), pe butonul de configurare disponibil în cadrul ferestrei de vizualizare a modulelor, un item nou, "Câmpuri pentru prefiltrare". Acesta este accesibil în baza dreptului "Configurare vizualizare campuri" și permite adăugarea, eliminarea sau modificarea ordinii conditiilor de prefiltrare disponibile în module.
Configurarea câmpurilor pentru prefiltrare conform necesității vin in ajutorul utilizatorului, folosirea acestora fiind acum mai facilă.
În cazul în care se dorește revenirea la prefiltrele initiale, acest lucru se poate realiza prin intermediul butonului "Implicite".

La data de 14 Septembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate configurare prefiltre disponibile în module prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.18. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.18 | Nexus Media