Am modificat aplicația Nexus ERP (24.1) astfel încât utilizatorul "admin" să aibă posibilitatea de a modifica configurarea câmpurilor din cadrul unui modul, fără a mai fi necesară logarea în aplicație a utilizatorului pentru care se dorește schimbarea acesteia.

Astfel, pe butonul de configurare disponibil în cadrul ferestrei de vizualizare a modulelor, am adăugat un item nou, "Administrare", care permite:
- Configurarea câmpurilor afișate în modul pentru alți utilizatori;
- Configurarea câmpurilor afișate în partea de detalii pentru alți utilizatori;
- Setarea câmpurilor utilizate pentru prefiltrare pentru alți utilizatori.

În fereastra care apare se va alege utilizatorul pentru care se dorește efectuarea modificărilor, se vor seta câmpurile conform necesității și se vor salva modificările.
Ulterior, se poate opta pentru copierea configurării făcute, fie pe utilizatori, fie pe grupuri de utilizatori, prin intermediul butoanelor "Copiez pe user" și "Copiez pe grup".

La data de 29 Decembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate configurare de către admin a câmpurilor afișate în modul și pentru alți utilizatori prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media