În cadrul modulului "Comenzi clienți" am adăugat câmpurile "Val. ramburs diferă de val. comandă" și "Valoare ramburs". Generarea documentului de livrare (AWB) se va face ținând cont de noile câmpuri. În cazul în care modul de plată este RAMBURS și se bifează "Val. ramburs diferă de val. comandă", la generarea documentului de livrare se va lua valoarea rambursului din cadrul câmpului completat pe comandă, iar dacă nu este bifată această opțiune, atunci se va completa rambursul cu valoarea comenzii.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 22.5.162.

La data de 20 Iunie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate completare metodă de plată și valoare ramburs în modulul Comenzi clienți prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Invoice şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.5.162 | Nexus Media