Am adăugat în aplicația NexusERP (v.22.3.299), în fereastra de editare a unui pos din aparate de marcat fiscale, un câmp nou, "Cautare partiala produs dupa cod extern", implicit debifat.

În cazul în care câmpul este bifat, atunci la căutarea dupa codul extern nu se va mai face căutare exactă, ci în conținut. În cazul în care se returnează mai mult de o înregistrare, se va deschide o pagină cu toate articolele care îndeplinesc criteriul de căutare, altfel se va adăuga articolul identificat direct pe bon.

La data de 4 Martie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate căutare produs după cod extern introdus parțial, în aplicația NexusEasyRetail - Supermarket prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Supermarket şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.3.299. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.3.299 | Nexus Media