Am adăugat în aplicația Nexus Easy Retail - Supermarket (v.24.4.90.), pe pagina principală, butonul "Serie/Lot". Acesta permite căutarea articolelor după numărul de lot/seria completată de catre operator în partea superioară a ferestrei.
Se recomandă căutarea dupa după numărul de lot în cazul în care articolul a fost înregistrat pe stoc pe mai multe loturi și se dorește descărcarea unui anumit număr de lot la vânzarea lui.

Cautarea după numărul de lot/serie se realizează și la căutarea după cod extern/PLU, sau apăsând tasta ENTER, în cazul în care nu s-a reușit identificarea articolului după codul extern.


La data de 20 Ianuarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate căutare articole după serie/număr de lot în aplicația Nexus Easy Retail - Supermarket prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Supermarket şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.6.18. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.4.65 | Nexus Media