Am modificat aplicația Nexus Easy Retail (v.23.10.183 si v 23.11.50) pentru a permite atașarea unor fișiere de tip imagine (JPG, PNG, etc) la comenzile preluate de la clienți. Acest lucru se poate realiza din pagina "Date suplimentare", prin intermediul butonului "Incarcă imagini comandă". Se pot încărca una sau mai multe imagini, locația acestora fiind preluată în câmpul "Imagini comandă". Daca se dorește renunțarea la atașarea imaginii/imaginilor, este necesară ștergerea locatiei din câmpul "Imagini comandă". La apelarea butonului "Salvez", se reține locația imaginile selectate în memorie, asocierea lor la comanda de la client realizându-se efectiv la închiderea comenzii. Fișierele se vor stoca în arhiva electronică a aplicației Nexus ERP și vor putea fi accesate de pe pagina Link-uri a fereastrei de editare a unei comezi de la client.
Această funcționalitate este utilă în special cofetăriilor, sau magazinelor care realizează torturi la comandă personalizate cu o imagine preferată de client.

La data de 8 Iunie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate atașare imagini la comenzile de la clienți înregistrate din aplicația Nexus Easy Retail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Magazin şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.10.183. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.10.183 | Nexus Media