În aplicația Nexus ERP, în cadrul modulului "Deschidere conturi B.V.", am adăugat posibilitatea de anulare a unei sesiuni de import. Astfel, după selectarea id-ului de import și apăsarea butonului "ștergere", documentele din importul specificat vor fi șterse imediat, fără o altă avertizare.
Modificarea este funcțională începând cu update-ul 19.17.

La data de 27 Martie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate anulare sesiune de import în modulul Deschidere conturi B.V. prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Deschidere conturi B.V..

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media