În cadrul asistentului „Import bonuri din fișierele extrase din casa de marcat”, din modulul „Bonuri fiscale” am adăugat posibilitatea de a stabili tipul de produs importat: Bun sau Serviciu. Utilizatorul poate selecta acest tip din cadrul combo-ului „Tip produs”.
De asemenea, a fost introdusă posibilitatea de a anula bonurile importate cu ajutorul asistentului „Anularea unei sesiuni de import Importex” (denumirea fișierului începe cu „IMPVANZ_” + data generării documentelor). Anularea se realizează doar pentru bonurile pentru care nu s-a făcut închiderea fiscală și nu s-au generat monetare.

La data de 1 Noiembrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate anulare „Import bonuri din fișierele extrase din casa de marcat” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.35. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.35 | Nexus Media