Aplicația Nexus Producție Online a fost modificată, astfel încât să permită adăugarea transferurilor în baza unor modele. Pentru aceasta trebuie să existe modele NTG/NTC definite pentru utilizatorul logat în aplicație. Documentul de transfer va prelua datele necesare (gestiune destinație, carnet, serie, centru de profit) direct de pe model.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 22.17.151.

La data de 11 Aprilie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate adăugare transferuri în baza modelelor NTG/NTC prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.17.151. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.17.151 | Nexus Media