Începând cu versiunea 24.1 în modulul Clase bunuri și servicii am adăugat o nouă taxă ce poate fi asociată claselor de articole - Impozit pe venit din chirii retinut la sursa PF (Achizitii).
Această taxă se poate adăuga(dacă există definită pe clasă) pe documentele de tip Contract din modulul Facturi furnizori. Partenerul trebuie să fie obligatoriu persoană fizică. Taxa se va adăuga la validarea documentului.
Important!
Contul de impozit trebuie să fie de tip X.
De asemenea, sumele vor fi culese și în declarația 205.La data de 6 Februarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate adăugare taxă pentru impozitul pe veniturile din chirii prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media