Începând cu versiunea 24.1 la importul e-facturilor din mesaje SPV și din fișier local am inclus posibilitatea de adăugare a partenerilor direct din fereastra de import. Adaugarea partenerului este necesară o singură data, informațiile adăugându-se automat pentru toate facturile aferente partenerului noi adăugat.

La data de 29 Ianuarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate adăugare partener la import eFactura din mesaje SPV și la import din fișier local prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.1 | Nexus Media