Începând cu versiunea 21.6 va exista posibilitatea de adăugare din modele comenzi de la clienți și comenzi interne. Această funcționalitate este asemănătoare cu adăugarea de modele din celelalte module. La adăugarea acestora, veți putea selecta tipul de fereastră dorit pentru adăugarea/editarea facturilor, fereastra care este cu mult simplificată față de cea implicită.

La data de 17 Martie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate adăugare modele în modulele "Comenzi de la clienți" și "Comenzi interne" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.6. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.6 | Nexus Media