Am modificat fereastra de configurare a coloanelor afișate în modul, respectiv a liniilor afișate în partea de detalii a modulelor din aplicația NexusERP (v.23.16.) astfel încât utilizatorul să aibă posibilitatea de a adăuga coloane calculate.

Acestea pot fi compuse din câmpuri puse la dispoziție pentru afișare în modul, tipul de dată returnat fiind unul din variantele de mai jos:
- Text;
- Numeric cu 1 zecimala;
- Numeric cu 2 zecimale;
- Numeric cu 3 zecimale;
- Numeric cu 4 zecimale;
- Numeric cu 5 zecimale;
- Data in format ZZ.LL.AAAA;
- Data + Ora in format ZZ.LL.AAAA HH:MM;
- Data + Ora in format ZZ.LL.AAAA HH:MM:SS.

În cazul în care formula de calcul este greșită sau tipul de dată selectat nu este compatibil cu cel returnat de formula de calcul, va fi afișat un mesaj de eroare, utilizatorul fiind nevoit sa revizuiască formula sau să schimbe tipul de dată pentru a putea salva câmpul.
Ulterior adăugarii unui camp calculat, se poate modifica sau șterge formula de calcul, prin intermediul butoanelor puse la dispoziție în fereastra de configurare.

La data de 14 August 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate adăugare câmpuri calculate în fereastra de vizualizare a unui modul prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.16 | Nexus Media