Am modificat aplicația Nexus Easy Retail Catering (v.22.16.149.) astfel încât la adăugarea unei adrese noi de livrare pentru un client să fie permisă necompletarea rutei de livrare.
În cazul acesta, în fereastra de planificare a unei comenzi a cărei rută nu a fost stabilită anterior, utilizatorul va avea posibilitatea de a crea o planificare nouă pe oricare din rutele specificate de pe locația de vânzare.
Dacă adresa de livrare are specificată ruta, aceasta se va afișa în lista de adrese de livrare de pe client (Imaginea 5), iar la planificarea comenzii, utilizatorul va avea posibilitatea de a crea o planificare nouă doar pe ruta pe care este alocată comanda, funcționalitate existentă pînă în prezent.

La data de 3 Noiembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate adăugare adresă de livrare client fără specificarea rutei de livrare prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Catering şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16.149. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.16.149 | Nexus Media