Am adăugat în fereastra de editare a unui partener din aplicația Nexus ERP (v.23.21.170), câmpul "Aplic puncte de fidelitate" (bifat automat pentru partenerii existenți). Acesta indică dacă partenerul va acumula sau nu puncte de fidelitate la achiziția de articole care au completată valoarea punctelor de fidelitate.
Noul câmp va fi disponibil la editare și în Easy Retail, dar și la importul din fișier/API și la editarea tabelară.

În plus am adăugat în optiunile modulului "Parteneri", o setare nouă, "Acumulez puncte de fidelitate" (implicit bifată), care este preluată automat la adăugarea unui partener nou, în câmpul menționat anterior.

Aceasta modificare este utilă în special companiilor care doresc să fidelizeze doar anumiți parteneri, sau grupuri de parteneri.

La data de 27 Martie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate acumulare puncte de fidelitate doar pe anumiți parteneri prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.21.170. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.21.170 | Nexus Media