Am modificat aplicatia NexusERP (v.17.27.) astfel incat pagina "Interfata" din cadrul setarilor generale sa fie accesibila si de catre utilizatorii care nu sunt administratori. Astfel utilizatorii isi pot seta singuri optiunile ce tin de interfata, fara a mai fi necesara interventia unui utilizator de tip administrator.

La data de 14 Noiembrie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate accesare pagina "Interfata" din fereastra "Setari generale" de catre un utilizator care nu e adminstrator prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.27. . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.17.27. | Nexus Media