Am adăugat în fereastra de configurare a rapoartelor din aplicația NexusErp (v.22.10.226), butonul "Actualizează raport conform funcției customizate".
Astfel, în cazul în care avem un raport creat dintr-o funcție customizată și am facut modificări de structură asupra acesteia ulterior creării raportului (spre exemplu am adaugat coloane noi), atunci cu ajutorul butonului mai sus menționat se va putea actualiza în mod automat raportul, fără a mai fi necesar importul din funcția customizată și reconfigurarea raportului. La actualizare se va păstra configurarea facută anterior pe raport, coloanele noi adăugate în funcția customizată fiind puse la dispoziție pe raport în partea de câmpuri disponibile pentru afișare, grupare, filtrare, ordonare.

La data de 9 August 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate actualizare rapoarte create din funcții customizate prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.10.226. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.10.226 | Nexus Media