Am introdus in cadrul Nexus ERP la aplicatia Pontaje Online optiune de afisare salariati din cadrul unor anumite formatii de lucru.
Prin aceasta setare se pot seta, in cazul in care exista mai multe licente de pontaje online, ca utilizatori diferiti sa poata superviza aceeasi formatie de lucru.
In cazul in care nu se selecteaza nimic la lista de formatii de lucru, ramane valabila optiunea de supervizor stabilita la nivel de formatie de lucru.

La data de 7 Noiembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Pontaje online - selectare formatii de lucru disponbile pentru afisare prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Pontaje Online.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16.100. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media