Începând cu versiunea 23.21 în modulul Contracte de arendă am adăugat un asistent prin intermediul căruia se pot realiza compensări între contractele de arendă și facturile emise anterior. Astfel, în fereastra ce se deschide la utilizarea asistentului se vor afișa facturile de client neîncasate. La salvare se va crea o compensarea între factura de client și contractul de arendă.
Important!
Asistentul va închide sumele în bani, nu cele în natură.

La data de 6 Februarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Plata in natura facturata anterior prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Gestiune Agricola şi modulul Contracte de arenda.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.21. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.21 | Nexus Media