În cadrul aplicației Nexus SFA Online a fost adăugată posibilitatea de a planifica vizitele agenților, alocând mai multe rute fiecărui agent. Butonul "Planificator vizite" va fi disponibil doar pentru utilizatorii care au activ dreptul "Planificare vizite" în cadrul modulului "Aplicații online". Operatorul va putea selecta o rută din lista rutelor care i-au fost alocate în modulul "Rute" și o va putea planifica la data dorită.
În NexusERP, în cadrul modulului "Rapoarte vizită agenți" a fost creat asistentul "Generare rapoarte vizită conform planificării agenților" prin care managerul va aproba sau va modifica planificarea. La salvare se vor genera rapoartele de vizită pentru zilele din perioada stabilită și se va salva ruta și la nivelul rapoartelor generate.


La data de 28 Iunie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Planificare vizite agenți prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Rapoarte distribuitori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.12 | Nexus Media