În aplicația "Nexus Online Depozit" s-a inclus o nouă secțiune - "Transfer către ieșire" - destinată picking-ului comenzilor de client (una sau mai multe comenzi odată) către o locație fixă de ieșire. În primă fază se va selecta/scana locația fixă de ieșire, după care se va/vor selecta comanda/comenzile dorite. Ulterior, interfața va pune la dispoziție lista cu produsele din comenzi și locatiile în care sunt depozitate pentru realizarea transferului către locația fixă aleasă.
În aplicația "Nexus Online Livrări", la finalizarea procesului de livrare al unei comenzi pentru care marfa există deja pe o locație de ieșire se va crea automat și documentul de ieșire din depozit.

La data de 9 Martie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Picking din comenzi de la clienți către o locație fixă de ieșire prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Depozit Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.4 | Nexus Media